четвер, 7 січня 2016 р.

Семінар-тренінг щодо впровадження Google Apps for Education у загальноосвітніх навчальних закладах міста Кіровограда

   Google Apps тепер на Кіровоградщині. Нова спільнота українських вчителів народилася 9 жовтня
Незабаром Google Apps for education буде розгорнуто у кожній школі м. Кіровограда.



9-10 жовтня 2015 року за ініціативи Управління освіти Кіровоградської міської ради на базі НВО №25 "ЗОШ І-ІІІ ст., природничо-математичний ліцей, ЦПВ" відбувся семінар-тренінг на тему: "Впровадження Google Apps for Education у загальноосвітніх навчальних закладах міста Кіровограда".

Мета: Ознайомити з різноманіттям сервісів, ресурсів, служб Google, що використовуються у навчально-виховному процесі.


Акцентувати увагу на переваги використання інструментів Google Apps for Education для створення інформаційно-освітнього середовища навчального закладу.
Розвиток інформаційної культури: деталі листування та створення облікового запису, профілю в соціальних мережах для приєднання до спільнот, сформувати культуру мережевої взаємодії.
Розвиток ІКТ-компетностей: вміння співпрацювати в одному текстовому документі, створювати анонси публікацій, що спонукають колектив до обговорення, ознайомлення з деталями створення календарів, сайтів та форм для опитування. Практичне ознайомлення з середовищем Google Apps for Education, додатком Classroom.  Ознайомлення з освітніми ініціативами Google.
Сформувати бачення перспектив розвитку власного навчального закладу через впровадження педагогічних та ІКТ інновацій. Розробити план побудови хмарного середовища навчального закладу засобами Google Aps for Education. Розглянути питання неформальної освіти через об`єднання педагогів у професійні спільноти.


Фото на згадку:




Інформацію про захід розміщено на сайті МОН: "Неформальна освіта в дії: навчання з Google" та на освітньому порталі "Педагогічна преса": "Неформальна освіта в дії: навчання з Google"

Створена спільнота: "Навчаємося з Google".  

Немає коментарів:

Дописати коментар